3 tipp szolgáltatóinknak, hogy 2018-ban még több újpilléres kártyás ügyfelük legyen (2018.01.01)

Az előzetes adatok alapján év végére csoportszinten az egyéni befizetések utolérték és meghaladták a munkáltatói tagdíj-kiegészítéseket. Vagyis a csökkenő munkáltatói befizetéseket a pénztártagok saját zsebből pótolták, hogy továbbra is a megszokott módon vehessék igénybe az egészségpénztári szolgáltatásokat.

  1. Növelje újpillér kártyás forgalmát extrakedvezményekkel, speciális akciókkal! Sok szolgáltató kínál időszakosan vagy állandó jelleggel 5-25%-os áresést azoknak, akik a Patika-csoport egészségpénztári kártyájával vásárolnak. Tartozzon Ön is közéjük és növelje forgalmát úgy, hogy közben felelős módon hozzájárul a hazai öngondoskodás terjedéséhez!
  2. Mutatkozzon be a pénztártagoknak szóló hírlevelünkben, ismertesse szolgáltatását, mutassa be az Ön által forgalmazott márkát/márkákat a pénztártagoknak! Lehet, hogy sokan nem is tudják, hogy az Ön üzletében is fizethetnek patikakártyával, vagy a vásárolt terméket, igénybe vett szolgáltatást elszámolhatják az egészségpénztári megtakarításuk terhére. Ne felejtse el, hírlevelünket minden hónap 5-én 45 ezer címre küldjük ki.
  3. Ön szerződött partnerünk, de nem kártyaelfogadóhely? Lehet, hogy emiatt a versenytársainál kisebb a forgalma. Kutatások igazolják, az emberek többsége szívesebben fizet és többet is költ egy-egy vásárlás alkalmával kártyával. Az is bizonyított tény, hogy kártyával nagyobb az előre nem tervezett impulzusvásárlások száma, ez szintén növelheti az üzlet forgalmát. Az újpilléres kártyát bármely POS terminálon lehúzhatja, amelyen a szükséges beállítások megtörténtek. A részletekről érdeklődjön a szolgaltato@ujpiller.hu e-mail címen.

<< VISSZA