A hazai magán egészségügyi szektor új ékköve az Új Pillér szolgáltatói között (2017.07.01)
A hazai magán egészségügyi szektor egyik új ékköve járóbeteg szakrendelőként és prevenciós szűrőközpontként is működik. Jelenleg belgyógyászati, ortopédiai, kardiológiai, bőrgyógyászati, nőgyógyászati, urológiai, szívultrahang, szemészet, orr- fül-gégészet, fogászati (fogászat és fogászati panoráma RTG) és gyógytorna szakrendelésen fogadják a betegeket. Ezen felül különböző prevenciós szűrések széles körét kínálják vállalati- és magán ügyfelek számára.

Az új klinika egyedülálló gépparkkal is rendelkezik, amely a GE legmodernebb technológiáját állítja a páciensek szolgálatába. Így Magyarországon elsőként válik elérhetővé a térítéses ellátást választók számára a legnagyobb térerejű, 3 Teslás GE MR berendezés, de egyedülálló az a 3 dimenziós mammográfia is, amelyen a páciens maga állíthatja be a kompressziós erőt, komfortosabbá téve a vizsgálat menetét. További csúcskategóriájú diagnosztikát biztosít a legkorszerűbb 128 szeletes CT berendezés, valamint a legkorszerűbb ultrahang- és digitális röntgen készülékkel is felszerelték a centrumot.

Az 1,2 milliárd forintos beruházással létrejött egészségközpontban a tervek szerint az év során tovább bővül a kínálat: felkerül a palettára az allergológia, a diabetológia, az endokrinológia, a reumatológia, a neurológia, a sportorvoslás és a repülőorvoslás is. A regionális referenciaközpontnak számító klinikát az Affidea Diagnosztika, a Főnix-Med és a GE partnerségével alapították.

A munkavállalók egészségéért sokat tehetnek a munkáltatók is például azzal, hogy az egészségpénztári tagdíj-kiegészítéssel hozzásegítik a munkavállalóikat a minőségi magán egészségügyi szolgáltatások megvásárlásához, tájékoztatják őket az öngondoskodási lehetőségekről, az egészségpénztári szolgáltatások révén elérhető minőségi ellátásról és költségmegtakarításról, de különböző munkahelyi programok révén is népszerűsíthető az egészséges életmód, a korszerű táplálkozás, a rendszeres mozgás.

Egészségpénztárként minden ezzel kapcsolatos kérdésben állunk munkáltatói partnereink rendelkezésére. Szívesen tartunk kihelyezett tájékoztatót az egészségpénztári szolgáltatásokra vonatkozó újdonságokról, biztosítunk cafeteriaszakértőt vagy kommunikációs anyagokat akár nyomtatott, akár elektronikus formában. Keresse kapcsolattartóját a 06-1-210-9790-es telefonszámon!

Adj egy ötöst!

 

<< VISSZA